jump to navigation

MEDAN IMTIHAN April 15, 2009

Posted by adieb in Bicaraku.
trackback

Bismillahirrahmanirrahim…

Hari ini kuliah akan tamat…esok boleh start study.. 😀 …sebetulnya, minggu bernama study week tak ada. Jadi,berbaki beberapa hari ini…kena usaha untuk exam.. Bak kata sahabiyah “iringi doa dan tawakal dalam usaha”, insyaAllah…

Apa pun..kita jgn putus asa..

USAHA!+DOA!+TAWAKAL!=BERJAYA!… insyaAllah…

bersungguh2lah demi pecutan terakhir ini…

first paper saya pada 21 April-Research Methods, second 23April- modern Physics, third 27April – RI, 28April- Instrumentation and last 29April-Biology…

Semoga sempat cover subject2 ni… walaupun tough2 juga.Semoga Allah membantu dan memberkatiku..ameen

Tak sabar sebenarnya nak habis exam..tapi sedihnya… seusai habis exam nnt, tak bley balik kampung terus…ada perkara kena selesai di u nie…. Kerja2 tesis untuk sem depan. Kena bertungkus lumus itu. Semalam,mak kol…bila exam?balik bila?huhu…jawapannya tak pasti tapi yang pastinya akan BALIK!… ksian pula mak…

tak pe..apa yang penting…fikir exam dulu…nnt saya balik jugak..semoga Allah masih lagi beri pinjaman nyawa ini.amin.

agaknya, saya tak boleh berbicara panjang…pkul9 am…ada kerja di kampus… kena ‘bersiap2’..

Tapi,,

Sebelum sign out wadah bicara…sebelum turn off pena peribadi…

Dikesempatan ini ingin saya….

wish u all the best in final exam… do it better and more better..dont give up..pray for the Lord.insyaAllah, u will be success..

Ya Allah, sinarilah hatiku dengan petunjuk…sebagaimana Engkau menyinari bumi dengan cahaya matahariMu selama2nya dengan rahmatMu wahai Allah yang Maha Penyayang..

All the best

salam imtihan…salam perjuangan salam kasih sayang.. 😀

Maa’taufiq Wannajah!.

Allahuyubarikuna..

-Adibah Amir-

Advertisements

Comments»

1. Fuad - April 17, 2009

Selamat jawab soklan preksa ya.. Patutnya kena balik sat cium tangan mak dulu ni sebelum exam.. 🙂

2. owner - April 17, 2009

ermm..betul tu ya akh fuad..sepatutnya mcm tuelaaa…..nak balik tapi tak sempat..ish,jgn kata tak sempat..bila nak sempatnya..tak gitu lillah? Apa pun teruskan perjuangan!! huhu… ermmm..nak kol mak nnt..mintak maaf dari hujung rambt ke kaki…mintak halal makan minum..mintak halal jugak titisan susu mak…mintak halal segala2nya..nak mintak mak doakan kejayaan saya… nak cakap2 dngan ayah..sihat kah??dik nak exam…mintak ampun terkasar bahasa ke..tersalah ckap ke…nak mintak halal makan minum..dan segala2nya.. terima kasih sara saya selama nie…hukhuk..sob…sobb… 😦


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: