jump to navigation

Panggilan ke USM March 23, 2009

Posted by adieb in Bicaraku.
trackback

salam..

lama tidak mengupdate…sibuk dengan proposal dan projek. Semalam buat robotic, wah….by using basic stamp 2.. hanya  taip code,robotic dah mula bergerak..ermmm,klu nak cerita ilmu Tuhan ni ber’janggut pun blum habis…luasnya ilmu TUhan….semoga apa yang kita dapat nie diberkati..ameen.

Tak mau cerita panjang..

Hari ni hari gembira, sume kerja dah setel..cumanya proposalaja yang tertinggal..lagi sikit lagi dah nak siap…bila proposal dah approve, sem depan continue bt thesis..wah..sekejap je masa, sem depan dah sem tujuh, pastu praktikal… then kerja…ada yang dah sibuk2 pasal kahwin…saya??? sapalah yang nak..hihi..tunggu anak raja atau sultan masuk…sure lambat lagi lah…blum tentu dapat..masa kecik2 dulu mesti teringin nak kahwin dgn anak raja..hihi..raja kapoooorrrr..ngeh,tak lah.. 😀

ermm,pkul 8 nie ada kelas, habis pkul 11 nak terus bergegas ke stesen bus..bus pkul1130 ke ipoh..sampai pkul 130…solat dan tunggu pkul 2 ke sg nibong..sampai sana…kol ukhti itu,,datang amik..hihi… nak ke usm sebenarnya..esok hari bertuah akak saya..graduation lah katakan…

mak ayah dah kol tu, jumpa di usm…ngeh3..xsabar pula tunggu turn saya..tahun depan..moga2 diberkati ameen.

Semoga Allah permudahkan urusan kerja saya nnti…tak sabar nak kerja!!!..

kembali aku ke lamunan…. 😉

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: